Pagina's

20 juli, 2009

FRANK'S EERSTE VRACHT



Het gat door het lassen ontstaan heb ik goed kunnen dichten. De verf op de koppeling heeft het hele weekeinde kunnen drogen. Vandaag de montage aan de scootmobiel, het past prima! De eerste vracht kon meteen mee: een doos wijn voor Frank die bij ons afgeleverd was.





F R A N K O B I E L

4 opmerkingen:

  1. Dat ziet er werkelijk schitterend uit. Goed trouwens dat dat mobiel die steile helling aankan - levert ook een fraaie foto op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ... leuk aanhangertje geworden, wat is het toch een luukse om een goede werkplaats te hebben om dit lekker in elkaar te kunnen frutsen!... nog gedacht aan een klein bajonetje in de draagstang om het karretje horizontaal te krijgen of is dat lastig te fabrieken ... nu maar hopen dat koos spee niet gaat zeuren dat het kenteken niet meer leesbaar is ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie beelden ! Moet je een voldaan gevoel geven.
    th.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ Arjen,....geen idee wat je met een bajonetje bedoelt! Met twee flauwe bochten zou het wagentje horizontaal te krijgen zijn ware het niet dat dit een buis van zeer hard aluminium is (komt van een bosmaaier) en ja dat kenteken: daar zal ik koos maar niet naar vragen!

    BeantwoordenVerwijderen