Pagina's

12 oktober, 2006

PROBLEMEN II

Flip ik weet niet hoe het kwam dat het niet zichtbaar was, maar ik heb 10.4.8, TIGER in volle glorie! En toch gaat het fout.En Thea, zelfs het schijfhulpprogramma loopt vast, vandaar mijn poging van gisteren om alles leeg te halen en opnieuw te beginnen, maar ook dat loopt niet goed. Dus toch maar een nieuwe HD.






Mijn blog ging o.a. over deze prachtvogel die wij vanmorgen twee keer zagen!




4 opmerkingen:

  1. OOh wat erg van je disk! Je kunt goed gelijk hebben dat het je disk is, als zelfs het schijfinstallatieprogramma crasht.
    Maar die vogel, wat SCHITTEREND! (En heb je die foto ook zelf kunnen maken? Had je daar gelegenheid toe??)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Ijsvogeltjes komen heel snel voorbij, je ziet eigenlijk alleen maar een kleurflits.
    de foto heb ik 'geleend'.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fel-witte poepjes aan de slootkant? Ik heb ooit geleerd dat die op ijsvogels duiden. Iets anders: ik mis sommige berichten omdat ze niet op volgorde in mijn rss-lijstje verschijnen. Geen idee of dat aan jouw of aan mijn kant ligt, maar ik meld het even.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah, ik begrijp het: ze zijn dus inderdaad flits-flits-vliegensvlug :-)
    En dat van de RSS, wat Ochrid zegt, heb ik ook met jouw Blog, Timberman. Nu ben ik allang blij dat Blogspot weer RSS genereert, want dat was bij je blog ook een tijdje niet zo, maar nu de volgorde nog.
    Het is nèt alsof Blogspot bij elk stukje van BP de meeste, -maar niet alle... zucht.. ;) - stukjes van BP een nieuwe datum geeft. En dan moet ik zoeken welke titel in die lijst ik niet eerder heb gezien...
    Ohwell... soms ben ik gewoon een paar dagen later met mijn geOH ;-)

    BeantwoordenVerwijderen