Pagina's

16 augustus, 2006

VISVRIEND



Met onze VISVRIEND gaat het goed, maar aan zijn blog komt hij nog niet toe. Dit plaatje dat hij mij stuurde, vond ik te mooi om niet te laten zien. Hij was op nachtvisavontuur en wilde een karper van een centimeter of 80 cm aan de haak slaan. Het werd een winde van 54 cm, een mij onbekende vis. De foto is van Danny als ik het goed onthouden heb, gemaakt met een nieuwe camera. EETBAAR JAN?

8 opmerkingen:

  1. Wat ben ik blij dat te zien. Dank.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een reus van een vis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad erg mooi... Is dat ook de man die de zalmforellen vangt? Enne...Hoezo verwijzen je links in de tekst naar de website van Elsevier?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vellah ik heb geen idee hoe dat komt, toen ik een tijdje terug de links van Hellen opende kreeg ik ook Elsevier.Het gekke is dat ik ze altijd controleer, ook na publicatie en ze werkten goed. Nu zijn alleen de links in Capsules nog goed. Misschien weten Ochrid of Jolie het. Jan is mijn broer die wild vist, de zalmforellen komen van buurman Gerard, die haakt ze in een visvijver.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Misschien kan Jan ons vertellen wat voor soort vis een winde is?
    L.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van het Elsevier-link-probleem heb ik geen last, ook nooit gehad. Wel kan ik zien dat er 'iets is' met de links. Sommige links tonen als een grote mouse-over.. En andere werken bij mij niet, 'van woustraat' bijv. kon ik alleen openen in Firefox. Terwijl er m.i. niets mis is met die links.

    Het *zou* kunnen zijn dat de ontbrekende /a en /i in de zijbalk bij "photos/berendpeter" en in "timbertreats" de browser in de war brengt, waardoor hij overige linksniet goed verwerkt..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb inderdaad zitten rommelen in de code omdat ik VELLAH als link wilde toevoegen, maar dat is mij tot nu toe niet gelukt.Wel heb ik de links naar onze visvriend en de Winde opnieuw ingevoerd en bij mij gaat het nu goed in Firefox.Het a/ heb ik toegevoegd, maar de /i, bedoel je niet /li ? Die staat er.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja, natuurlijk je hebt gelijk, dat moet /li zijn, 'i' komt daar helemaal niet voor...

    Het vreemde is, ik zie nog steeds die 'mouse-over.." -*ah* ik zie het- ook bij "li a href="http://www.berendpeter.nl/" timbertreats /li ul " ontbreekt een /a... Oh, en ul moet daar /ul zijn... Zodra die erbij staan, is de browser vast niet meer inde war.

    (Het klinkt een beetje gek die code zo, maar echte code typen mag niet :-))

    BeantwoordenVerwijderen