Pagina's

30 maart, 2008

Zo kan het dus ook!




foto Arjen



Igor, de vorige eigenaar van de BIMOBIL vertelde mij toen ik het over wiggen had dat zij die nooit gebruikten, met stenen ging het ook prima! Maar goed voor de banden kan dat nooit zijn. Bovendien moeten er dan ook bruikbare stenen in de buurt zijn. En wiggen zijn er in vele maten, voor smalle en brede banden. Die van ons zijn eigenlijk te smal voor die joekels van terreinbanden die onder de auto zitten, maar bleken goed te voldoen.



*


2 opmerkingen:

  1. ... ook de wegen in het warme portugese binnenland waren vol gaten waar je hele wiel in verdween ... vaak nèt om de hoek waar je dan met 80 op af komt rossen ... toch niet één lekke band opgelopen ... zelfs bijna een stuwmeer ingedonderd omdat er een stuk weg weg was ... gelukkig was ik dat smalle pad eerst te voet gaan verkennen...voorzichtig als wij opgevoed zijn ... soms is dat het behoud van lijf en leden...dus blijven opletten straks B & L ...;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wilde net zeggen: dat kan nooit goed zijn voor je banden.. naar onze ervaring met een lekke band ooit ;-) Maar gelukkig had je daar ook over nagedacht :-)

    BeantwoordenVerwijderen