Pagina's

09 juni, 2006

Toch nog niet vergeten.

Op een enkele kleine presentatie na is het 10 jaar stil geweest rond Marion's werk, ik dacht al dat ze was vergeten.

9 opmerkingen:

  1. Natuurlijk niet vergeten! Daarvoor waren Marions werk en zij zelf te markant. 2007 is nog een eind weg, maar we zullen zeker gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wacht even, 8 juli dit jaar tot en met januari 2007! Dat is andere koek. Maar daar wist je toch wel van, mag ik hopen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee,
    daar wist ik niets van. Zo gaan die dingen, zelfs als de diecteur een "vriendin' is.!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah wat mooi! Maar ze hadden best aan je mogen denken en je informeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik dacht: waar heeft Jolie het werk toch gezien? Die site zit zó slecht in elkaar dat je je rot zoekt. Ik heb het uiteindelijk gevonden, maar erger me aan dat gedwongen volledige scherm, stomme scroll balkjes en meer van dat soort ongein. Als je naar hun gastenboek kijkt, zie je trouwens het nut van zo'n verificatiecode.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Niet alleen dat die site slecht in elkaar zit, hij is wat mij betreft ook foei lelijk. Maar ze hebben wel de grootste collectie werk van Marion en die is in zijn geheel zichtbaar gemaakt. Ik krijg die nieuwsbrief al een tijdje maar uitnodigingen niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Inderdaad Ochrid, ik had me ook *wild* gezocht op de museum-site.
    Ik zou niet eens kunnen herhalen achter welke omweg de foto's schuilen, maar wat je zegt: dat nutteloze grote scherm tegenover de afwezigheid van normale navigatie. Een gemiste kans! (ik wilde me niet meteen kritisch uitlaten, vandaar m'n zwijgen erover ;)) Google zal het vast ook niet kunnen vinden, en dat is helemaal jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Inderdaad BP, hij is ook lelijk. Bij die kleuren denk ik aan "Johnny Rotten/Lydon" ;-/
    ik heb net gezocht bij Google op "herbst site:www.sm-s.nl" en de reacties zijn 0,0. Dat is jammer, want zo komt niemand bij die collectie terecht :-( Ze kunnen dat heel simpel verhelpen door wat HTML-links op de hoofdpagina te zetten, die leiden naar de subpagina's met de collecties. (Echt, Flash is moeilijker dan HTML.)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik was er ook vergeten, maar nu komt ze ineens weer voor mijn ogen.....mooi!

    Pim

    BeantwoordenVerwijderen