Pagina's

07 februari, 2010



Een tussendoortje van BP...


NATUURWIDGET






Rechts op deze pagina staat sinds kort een leuke widget. (Met dank aan th.) Helaas verdwijnt de rechterkant (hij lijkt te groot) waarop ook een i voor meer info staat. Elke dag een andere foto van een plant of dier met de nodige informatie. Voor het downloaden wat hier kan op bv. een blog of andere sociale webmedia, is er zelfs een knop voor Blogger dus je zou denken dat je dan het juiste formaat krijgt.
Heeft iemand van de wizzkids een idee?

Ik heb 'm ook op het buroblad, daar wel volledig.

4 opmerkingen:

  1. Wat een uitdaging! Hij lijkt inderdaad te groot voor de sidebar. Die heeft een breedte van 220px (zie in je css: #sidebar-wrapper {
    width: 220px;) terwijl de slideshow een breedte van 375px heeft. Maar...ik heb het ook geprobeerd en het naturalis gevalletje laat zich niet inperken, zie: http://www.spinsister.nl/zandbak/widget.htm . Je hebt niet de slideshow zelf op je site staan, maar een link naar de show op de naturalis site. Daar worden de foto's vandaan gehaald.

    Ik heb geen flauw idee waarom er bij jou iets afvalt.

    Hopelijk vindt een ander de oplossing!

    Prettige dag nog met z'n allen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ondanks herhaalde pogingen om dat ding op mijn bureaublad te krijgen, wil het bij mijn Apple maar niet downloaden. Bij B.P. trouwens ook niet (alleen op deze blog lukt dat). Jammer, wonderlijk ook, want Th. heeft het op haar Apple wel kunnen installeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo, dat is dan mooi gelukt, dankzij de goede raad van die slimme sista. Nu werkt de widget op de blog precies zoals bedoeld, inclusief uitgebreide beschrijving. Fijn!

    BeantwoordenVerwijderen