Pagina's

08 december, 2009

LICHTSLANG 50 m



Het kan soms pikkedonker zijn langs ons dijkie, zo donker dat de 'stoep' naar boven niet te zien is. Echt last hadden wij daar voorheen niet van, de achteruitrijlichten gaven voldoende zicht om achteruit naar boven te rijden. Maar in onze huidige auto zit je hoog en geeft dat éne achteruitrijlampje niet voldoende zicht. En onderin keren zoals wij vroeger ook wel deden lukt met deze bak niet. Bij buren zagen we een mogelijke oplossing: een licht-lijn over de grond!
Deze week heeft de GAMMA een aanbieding en die zijn we vandaag gaan halen: 50 m lichtslang. Eigenlijk was 30m genoeg geweest, maar die keuze was er niet. Nu vangen we twee vliegen in één klap, een leidende lijn naar boven en feestelijk verlichte nestkastjes.



3 opmerkingen:

  1. Zo is het zowel praktisch, als nét leuk. Je ziet soms kermisachtige toestanden in tuinen. Bij ons in de buurt is zo'n groot tuincentrum, waar echte tuinspullen al lang niet meer de boventoon voeren en waar de kersthoos nu in volle gang is, maar heeft dat nu nog wat met kerstmis te maken ?
    th.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de interessante informatie

    BeantwoordenVerwijderen