Pagina's

04 december, 2008

Pholiota Nameko...
O o g s t t i j d !


Binnen een week zijn de Goudkopjes gegroeid tot een goed te consumeren maat. Het grootste deel hebben we voorzichtig van het groeibaaltje gesneden, kleiner gemaakt en in wat Olijfolie en boter opgebakken. Samen met een puree van aardappel en pompoen, waarnaast een frisse salade met o.a. roodlof en rucola uit de tuin en een glas Kweewijn was het heerlijk smullen!



+++


2 opmerkingen:

  1. Het klinkt als een menu met veel Michelin-sterren BP :-)
    En-eh, er zullen wel veel paddo-grapjes binnenkomen bij je foto ;-) Zou dit kabinet dan tòch nog struikelen over een zwammetje ;-)?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een zeer smakelijke maaltijd, en wat is meer: behalve de olijfolie kwam alles - ja zelfs de kweewijn gemaakt door B.P. - uit eigen tuin.
    Trouwens, het bord zag er inderdaad pyschedelisch uit Jolie, maar alleen vanwege zijn keurrijkheid.
    L.

    BeantwoordenVerwijderen