Pagina's

02 oktober, 2009

G R A T I S





Sommige woorden behoeven geen vertaling. Deze 'opknapper' zag ik liggen bij een jachthaven aan de rand van het Deense Middelfart waar ik een nachtje op de camperplek stond. Het lijkt een klassiek Italiaans ontwerp, ooit gekocht en daar neergezet om op te knappen. Als zo vaak is het er niet van gekomen. De eigenaar wil er nu vanaf en biedt het gratis aan, althans dat is mijn interpretatie.

Liefhebbers?

4 opmerkingen:

  1. Hmm, jammer, zonde van zo'n mooi vaartuigje.... Lijkt me heerlijk, zo'n bootje.. Als ophalen niet zo prijzig was, net als opknappen èn een ligplaats zou ik het vast overwegen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ... wel jammer dat ik geen trekhaak heb aan mijn renaultje, anders had ik met een trailer dat ding opgehaald, zo te zien is het een originele bakdekker, die modellen zijn erg geliefd en er wordt hier veel geld voor betaald...je moet er wel plek voor hebben om hem op te knappen...en jij hebt dat + trekhaak dus meenemen en opknappen, 2 jaartjes knutselen en verkopen voor een wereldbedrag...!

    ...verder geen problemen meer gehad met je 4wd...?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Arjen....ik heb wel een trekhaak maar die zit er vanwege het gewicht niet onder en het opknappen van bootjes is nooit mijn sterkste kant geweest.De L200 + Huuske heeft zich prima gedragen, sterker dan ooit! De dames zijn er nu meer naar Düsseldorf.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou, Düsseldorf... verder dan de Rhein kwamen we niet, hoor. Maar Insel Hombroich was - als vanouds - gewoon geweldig. En de kastanjes lagen er voor het oprapen!

    BeantwoordenVerwijderen