Pagina's

16 april, 2007

BOEREN TIMMERWERK






Ons huuske moet als we niet op pad zijn ergens staan. De mensen die weten hoe wij wonen, weten ook dat we redelijk veel grond hebben om een Husky te stallen. Het probleem is echter dat je er niet kunt komen. De enige plek die in aanmerking komt zonder al te veel sloopwerk te hoeven verrichten, is de plek waar onze HOLTKAMPER COCOON staat/stond. Maar de Husky is een stuk hoger dan het afdak waar de COCOON onder stond. Daar moest dus wat aan gebeuren. Een boer past z'n ruimte aan naar behoefte, tilt een dak gewoon op, zet er wat 'oud hout' onder, slaat kromme spijkers weer recht, maakt van korte stukjes, lange stukken hout en heeft binnen een mum van tijd wat hij beoogde.
Dat doe ik dus ook. Tot nu toe heeft het ons geen cent gekost. Nu maar hoepen dat die 4wd geen moeite heeft met de rulle grond, anders moet er toch bestraat worden en dat doe ik echt niet zelf.




*

1 opmerking:

  1. Het is elke keer weer geweldig om te zien hoe voortvarend je te werk gaat, en hoe je het benodigde materiaal (gratis) overal vandaan weet te toveren. Die wat spaart, die heeft wat.
    L.

    BeantwoordenVerwijderen