Pagina's

01 december, 2007

DRIVER VELLAH





Het zal je maar overkomen, al bijna een jaar je rijbewijs, maar nog nooit alleen gereden. Voor je het weet ben je alle lessen weer vergeten, de ritjes met anderen ten spijt. Gisteren was het zover, een uitgelezen moment om het te gaan doen. Vellah kreeg een uitnodiging van De Kleine Aarde, waar ze freelance voor schrijft, voor een 'kennismakingsdag'. Maar Boxtel met openbaar vervoer vanuit de grote stad is een crime en wij wonen er betrekkelijk dichtbij. Vrijdagmorgen om half tien vertrok ze voor het eerst alleen in onze auto met een 'memory'briefje op het dashboard. Ze had het niet eens nodig: om kwart over belde ze dat ze er al was! Geen enkel probleem, gewoon gedaan!
Rond zessen zou ze thuiskomen; dan is het al donker denk je meteen en bovendien regende het, ook niet leuk voor de eerste rit. Maar ze was er, trots en zelfverzekerd en zij niet alleen.

Vandaag mocht ze het voor de foto overdoen.


+



3 opmerkingen:

  1. Het is wel een wagen die niet misstaat op het terrein van De Kleine Aarde.
    Knap, Vellah dat je in die auto -- niets negatiefs over de auto, maar hij is wél groot ! -- durft te gaan rijden en dan ook nog langs de dijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De auto is weliswaar groot, maar rijdt verrassend prettig. Het geeft een beetje een vrachtwagengevoel: men zit hoog, heeft goed overzicht en voelt zich daardoor (gelukkig) niet onaantastbaar maar wel veilig.
    L.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik voelde me juist in dit bakbeest veilig, omdat ik er vaker in had gereden en de grootte geeft je juist een veilig gevoel. Nu maar eens proberen met een Greenwheels! :-)

    BeantwoordenVerwijderen