Pagina's

23 februari, 2008

L E T T E L E






Ooit gehoord van Lettele?

Amsterdamse vrienden van ons waren al jaren op zoek naar een 'stekkie' ergens in het groen. Een plek om je terug te trekken zonder dat je er een dag of meer voor hoeft te reizen. Een jaar of wat terug vonden ze zo'n plek o
p fietsafstand onder de rook van de grote stad. Maar meer dan een lapje drassige veengrond met alleen maar gras was het niet. Ze kochten een aftandse caravan en plaatsten dat als tuinhuis annex opslag aan de rand van hun perceel. Er kwamen sier- en nuttige plantjes en er werd geoogst. Maar echt bevredigend was dat stekkie niet, het zoeken ging verder.
Halverwege vorig jaar kwamen ze op Funda iets tegen waarvan ze dachten: 'dat kan het wel eens zijn.' En het was het en is het nog steeds! Een vakantiehuis in het groen met veel grond rondom en een echt stukje bos naast de deur en dan niet in een 'recreatiepark' maar gewoon bij een boer die ooit drie van die huisjes op zijn grond zette!
En dat in Lettele, binnen twee uur van Amsterdam!
We zijn er gisteren met ons HUUSKE naar toe gereden als try-out voor ons Spaanse avontuur eind volgende maand, het is ons goed bevallen en onze vrienden ook; 'even langskomen en toch op je eige wezen!' In Bakkum doen ze ons dat niet na.

*





4 opmerkingen:

  1. Echt, een verrukkelijk stekkie.
    L.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. twee uur uit amsterdam vandaan en het heet Lettele, dat moet belgie zijn toch??
    jan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet alleen België heeft vreemde plaatsnamen, binnen onze grenzen zijn ze ook te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik dacht meer 2 uur uit amsterdam is buiten nederland, dacht niet aan de files
    jan

    BeantwoordenVerwijderen