Pagina's

14 juli, 2007

*

S M A A K M A R K T
W O U D R I C H E M
EERLIJK IS HEERLIJK

*






Vorige week zaterdag stonden hier nog maar twee blauwe puntjes. Nu staan er al vijf. De niet te stuiten APPLE dealer en KOOKLIEFHEBBER is de gangmaker van de SMAAKMARKT WOUDRICHEM. Nu nog bescheiden van opzet, maar volgend jaar moet het een echte 'boerenmarkt' worden waar EKO producten uit de streek te koop aangeboden zullen worden.
Vandaag kon je GRATIS een door de stichting WAKKER DIER aangeboden VEGGIEDOG tot je nemen.




De smaakmaker zelf, bijgestaan door zijn vrouw, bakten friet van EKO boer De Zeeuw, maar de aardappelen zelf waren ook in de aanbieding. Naast de friet verkochten ze ook vis in samenwerking met vishandel Jan van As uit Amsterdam. MSC vis wel te verstaan, gezond en verantwoord. Het was even wennen voor alle kraamhouders, misschien staan wij er volgende week ook.







De APPLE dealer was twee jaar terug verrukt van mijn APPEL wijn. Hij probeert nu al maanden lang ons te paaien voor de SMAAKMARKT. Voor de wijn en onze andere producten voor eigen gebruik. We staan niet echt te trappelen maar we hebben wel eens te veel, dat is waar. Weggeven levert ook niet altijd dank op dus kunnen we misschien maar beter verkopen.
Volgende week staan we er ook: met bloemen, gedroogde kalebassen en door Lindsey gemaakte 'lekkere potjes', wat losse groenten en misschien wel wat 'houtwerk', uit mijn werkplaats.

De markt is van 11-14 uur op de Bol in WOUDRICHEM.
Vertel het voort maar kom vooral zelf.



*


3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een goed initiatief, en... dit stukje biedt alsmaar beter nieuws :-))) ...staan jullie er zelf ook nog eens!
    Het is dat Edwin net vrijgenomen heeft om zich 100% aan de renovatie te wijden: of er een kans is om bij jullie langs te gaan weet ik niet, anders zou ik het GRAAG doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie horen daar echt wel bij !
    Er zouden ook nog wel planten bij kunnen; je hebt in een tuin zo gauw teveel en als je dan ziet hoe veel geld een plantje in het tuincentrum kost, dan kun je veel mensen er blij mee maken.
    Alleen die mijnheer Keller is té duur met zijn groente en fruit.
    Veel plezier a.s. zaterdag.
    th.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is natuurlijk wel een SMAAKmarkt, Plantjes en houten gevalletjes vallen daar niet echt onder, maar de ons bekende vrouw (omdat ze onze eieren koopt) die meel en brood van de molen verkoopt, had er deze keer ook haar eigen keramische producten bij staan, plus haar kaartje. En ze verkocht ook nog!

    BeantwoordenVerwijderen