EI EGG OEUF HUEVO.
HUEVO EI OEUF EGG.
Als gewone consument die zijn eieren koopt bij de supermarkt, melkboer of zelfs de aan huis verkopende boer, krijg je de 'misbaksels' nooit te zien.
In januari 2006 liet ik al een gekreukt ei zien, ik heb het nog steeds en maakte er een nieuwe foto van. Het lijkt of dat ei met heel veel moeite naar buiten is geperst (en persen doen die hennen, ze gaan er zelfs bij staan).
In januari 2006 liet ik al een gekreukt ei zien, ik heb het nog steeds en maakte er een nieuwe foto van. Het lijkt of dat ei met heel veel moeite naar buiten is geperst (en persen doen die hennen, ze gaan er zelfs bij staan).
Het ei dat wij nu vonden is niet gekreukt, maar vertoont een wonderlijke kalkafzetting die je er overigens met de vinger zo afwrijft. Ook dit ei is door die gladde sluitspier naar buiten gekomen. Wanneer is die afzetting erop gekomen? Zijn er deskundigen onder ons die het weten?
(Voor de echte leken dit: een ei verlaat 'zacht' de hen en stijft pas in de buitenlucht op, maar dit gebeurt in een fractie van een seconde.)
(Voor de echte leken dit: een ei verlaat 'zacht' de hen en stijft pas in de buitenlucht op, maar dit gebeurt in een fractie van een seconde.)
+
Zo bouwen we langzamerhand een 'rariteitenkabinet' op!
BeantwoordenVerwijderenL.