P R O E F O P S T E L L I N G
Gisteren en vandaag zijn we allebei druk geweest met flessen en potjes om zaterdag op de SMAAKMARKT te kunnen verkopen. Ik wilde vandaag de zwarte bessenwijn bottelen, maar die blijkt veel te zuur. De nieuwe appelwijn daarentegen smaakt zo goed dat we hem tot dessertwijn gepromoveerd hebben. 15 flessen kon ik vullen met het fruitige vocht.
Gisteren begon ik met de pruimenwijn, ook die is zo smaakvol dat we hem als aperitief gaan aanbieden.
L. vulde wat kleinere flessen met vlierbloesemsiroop die ze een maand geleden al maakte. Ook de pruimen hebben als jam, compote en gelei hun weg naar de potjes gevonden.
Morgen gaan we aan de slag met de uien, een paar potjes confit d'oignons zullen het sesultaat zijn.
We nemen eigen schragen en blad mee, gelukkig heb ik nog wat staan. Vanmiddag maakten we een proefopstelling om te zien of e.e.a. te combineren is. Wij vinden van wel, het ziet er EERLIJK en HEERLIJK uit!
Gisteren begon ik met de pruimenwijn, ook die is zo smaakvol dat we hem als aperitief gaan aanbieden.
L. vulde wat kleinere flessen met vlierbloesemsiroop die ze een maand geleden al maakte. Ook de pruimen hebben als jam, compote en gelei hun weg naar de potjes gevonden.
Morgen gaan we aan de slag met de uien, een paar potjes confit d'oignons zullen het sesultaat zijn.
We nemen eigen schragen en blad mee, gelukkig heb ik nog wat staan. Vanmiddag maakten we een proefopstelling om te zien of e.e.a. te combineren is. Wij vinden van wel, het ziet er EERLIJK en HEERLIJK uit!
*